• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 3 по 9 жовтня 2016 року на базі Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортня нського відбувся І Всеукраїнський конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Барви Сумщини»

З 3 по 9 жовтня 2016 року на базі Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортня нського відбувся І Всеукраїнський конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Барви Сумщини»

2016-10-17

/Files/images/Даша.jpg

З 3 по 9 жовтня 2016 року на базі Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортня нського відбувся І Всеукраїнський конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Барви Сумщини». Конкурс проводився в двох вікових категоріях: молодша – це школи, мистецькі школи, школи естетичного виховання та музичні школи з художнім відділенням. Друга вікова категорія – це студенти навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Учні художнього відділення комунального закладу «Липоводолинська дитяча школа мистецтв Липоводолинської районної ради» Курочка Діана і Городнича Дар’я (викладач Купка Людмила Миколаївна) брали участь у конкурсі.

Переможців визначали у номінаціях живопис, художній розпис, кераміка, вишивка і ткацтво. Голова журі конкурсу, заслужений художник України, член Національної спілки художників України Чередниченко Олександр Миколайович повідомив, що основними критеріями для оцінювання робіт були професійність, грамотність, тематичність і саме виконання. Загалом у конкурсі взяли участь 31 учасник, представили близько 70 робіт. Переможцями стали 22 конкурсанти, в тому числі і наші дівчата в номінації декоративний розпис: Курочка Діана – лауреат І ступеня, Городнича Дар’я – лауреат ІІ ступеня.

Підсумкова мистецька виставка Всеукраїнського конкурсу декоративно-прикладного мистецтва за участю кращих робіт була представлена у Сумській муніципальній галереї.

Кiлькiсть переглядiв: 242

Коментарi