• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 24 – 28 лютого 2017 року в м.Кропивницький відбувся ХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь»

24 – 28 лютого 2017 року в м.Кропивницький відбувся ХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь»

2017-02-24

/Files/images/SDC12432.JPG

24 – 28 лютого 2017 року в м.Кропивницький відбувся ХХІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь».

24 лютого пройшло урочисте відкриття конкурсу і концерт, представлений кращими творчими колективами Кропивницького музичного училища. Як завжди, кількість конкурсантів сягало більше 250, тому що конкурс вважається одним із престижних в нашій державі і проходить під патронатом Національної музичної академії України ім.. П.І.Чайковського. Журі конкурсу очолювали видатні викладачі цього навчального закладу. Конкурс проводився за наступними номінаціями: акордеон, баян, балалайка, домра, бандура, гітара, цимбали, сопілка. П’ятий рік поспіль беруть участь в ньому учні відділу народних інструментів КЗ «Липоводолинська дитяча школа мистецтв Липоводолинської районної ради».

В номінації балалайка (молодша категорія) школу представляв Щербина Ярослав. В тій же номінації, але у старшій категорії – Бондарук Денис. Викладач Самілик В.М.

Наші учні гідно представили школу і відділ народних інструментів, продемонструвавши своє вміння гри на інструменті і в черговий раз стали переможцями.

За результатами конкурсу: Щербина Ярослав нагороджений дипломом ІІ ступеня, Бондарук Денис – дипломом І ступеня.

Кiлькiсть переглядiв: 291

Коментарi