• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 24-25 лютого 2017 року у м.Прилуки відбувся XVІ Міжнародний молодіжний фестиваль "Мистецькі барви"

24-25 лютого 2017 року у м.Прилуки відбувся XVІ Міжнародний молодіжний фестиваль "Мистецькі барви"

2017-02-25

/Files/images/DSCN9463.JPG

З метою організації відкритого простору для розвитку культурних міжнародних контактів в області музичної творчості, активізації творчих здібностей молоді, популяризації народної та естрадної пісні, сучасної та народної хореографії, для зміцнення дружби і творчих відносин між районами, областями України та різними країнами 24-25 лютого 2017 року у м.Прилуки відбувся XVІ Міжнародний молодіжний фестиваль "Мистецькі барви" на сцені міського Будинку культури.

На фестиваль з'їхалися близько 400 учасників з різних куточків України та з Білорусі. Хореографічний колектив «Надія» (керівник Надія Любченко) комунального закладу «Липоводолинська дитяча школа мистецтв Липоводолинської районної ради» брав участь у фестивалі.

Оцінювало учасників кваліфіковане журі, до складу якого увійшли народна артистка України М.А.Гончаренко (голова журі), народний артист України М.О.Сумський, співачка, актриса, заслужена артистка АР Крим Ленара, головний балетмейстер Чернігівського центру навчальних закладів культури і мистецтв Ю.Ю.Солонець, продюсер, композитор, аранжувальник В.Г.Гайдук, начальник відділу культури і туризму Прилуцької міської ради Г.В.Мовчан, директор Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви» О.О.Дубовик.

За результатами журі колектив «Надія» у номінації «Народна хореографія» в тому числі «Народно стилізована» - лауреат ІІІ ступеня.

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi