• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 11 березня 2017року на базі Сумського державного педагогічного університету ім. А. С.Макаренка відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва та театрів мод «Первоцвіти»

11 березня 2017року на базі Сумського державного педагогічного університету ім. А. С.Макаренка відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва та театрів мод «Первоцвіти»

2017-03-16

/Files/images/Хореографія.jpg

З метою пропаганди різних видів мистецтва , підвищення художнього рівня репертуару і виконавської майстерності ,ознайомлення учасників конкурсу з культурою та історією України 11 березня 2017року в м.Суми відбувся І Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтва та театрів мод «Первоцвіти» який пройшов на базі Сумського державного педагогічного університету ім. А. С.Макаренка .

До складу журі були запрошені провідні викладачі навчально-наукового інституту культури і мистецтв Сумського державного педагогічного університету ім. А. С.Макаренка ,Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського.

Залучились до цього заходу учні та викладачі КЗ «Липоводолинська дитяча школа мистецтв» Липоводолинської районної ради.

У номінації «Сучасна хореографія»(змішана категорія) навчальний заклад представляв хореографічний колектив «Надія»(керівник Любченко Н.І.), в інструментальному жанрі - ансамбль балалаєчників( керівник Самілик В.М., концертмейстер Палійчук Г.Б.) , дует викладачів - баяністів у складі Гущі С.В. та Купальної Н.М. і інструментальний дует Самілик В.М. та Гуща С.В.

За результатами конкурсу хореографічний колектив «Надія», ансамбль балалаєчників, дует викладачів баяністів – лауреати І ступеня, інструментальний дует – Гран - Прі конкурсу.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi