• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 5 по 9 квітня 2017 року на базі факультету мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. відбувся V Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта-2017».

З 5 по 9 квітня 2017 року на базі факультету мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. відбувся V Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта-2017».

2017-04-11

/Files/images/bYjV1ltn1Xo.jpg

З метою виявлення та підтримки музично обдарованих виконавців, створення сприятливих умов для розвитку їх творчих здібностей, підвищення рівня професійної майстерності виконавців, педагогів, концертмейстерів та створення для них умов для обміну педагогічним, виконавським досвідом, сприяння розвитку та популяризації виконавського мистецтва на народних музичних інструментах та зміцнення культурних і дружніх зв’язків між музикантами різних країн світу в період з 5 по 9 квітня 2017 року на базі факультету мистецтв Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди. відбувся V Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта-2017».

До складу журі увійшли провідні фахівці з України, Польщі, Білорусі, Литви, Молдови.

У цьому творчому заході брали участь викладачі і учні відділу народних інструментів комунального закладу «Липоводолинська дитяча школа мистецтв Липоводолинської районної ради».

За результатами конкурсу:

Щербина Ярослав (номінація «балалайка» вікова категорія 10-12 років) – лауреат ІІ ступеня.

Бондарук Денис (номінація «балалайка» вікова категорія 13-15 років) – лауреат ІІ ступеня.

Викладач Володимир Самілик (номінація «балалайка» категорія викладачі шкіл естетичного виховання) – лауреат ІІ ступеня.

Концертмейстер конкурсантів - Ганна Палійчук.

В рамках конкурсу відбулися концерти, майстер-класи, творчі зустрічі за участю провідних педагогів, виконавців, діячів культури і мистецтв України та зарубіжжя.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi